Referenties


Open, eerlijk en resultaatgericht. Een collectie van verzamelde citaten uit eerdere betrekkingen van Rachel Notenboom.


Opdrachtgever Achmea

Rachel is een ‘intelligente’ manager die in staat is om complexe veranderingen met veel draagvlak in een organisatie door te voeren. Zij maakt snel verbinding met alle lagen in de organisatie.


Opdrachtgever Rabobank Nederland

Enorme betrokkenheid, ook naar de mensen. Niets te merken van interim karakter.

Resultaat: verzuiling doorbroken, start van kennisverdieping, energie in het team, processen helder en projecten in bedwang.


Collega-manager Achmea

Rachel blijft trouw aan haar eigen overtuigingen en zorgt tegelijkertijd voor verbinding met de omgeving. Een zeldzame kracht. Ze geeft kennis en ervaring door aan haar medewerkers en collega’s en zorgt ervoor dat anderen zich verder ontwikkelen. Inspirerend om mee samen te werken.  


Medewerker van Rachel, als interim-manager bij Rabobank Nederland

Rachel motiveert mij om gestelde doelen te behalen. Dat doet ze door heldere communicatie te voeren en vooraf de doelstellingen duidelijk – en in overleg – op te stellen. Ze is toegankelijk, geeft duidelijke voorbeelden en luistert goed. Haar ervaring uit eerdere betrekkingen geeft ze door, wat een positieve invloed heeft op mij als individu en mijn werkomgeving. Onder leiding van Rachel zijn wij ons meer bewust geworden van onze omgeving en de redenen daarachter. Dat heeft geleid tot rust en een hoge mate van betrokkenheid in ons team.


Medewerkers die Rachel als interim-manager hebben meegemaakt:


“Bedankt voor de prettige samenwerking. Onvoorstelbaar hoe je in korte tijd zoveel voor de afdeling hebt kunnen doen.”


“Dank voor deze periode. We hebben een boel van je geleerd.”


“We zullen je gaan missen. Je bracht vertrouwen, structuur en plezier in het werk.”


“Bedankt! De afdeling is weer op de rit dankzij jouw bijdrage.”


“Zowel mijn afdeling als ikzelf hebben een hoop van je geleerd. Je laat een grote indruk achter, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied.”


“We zullen de gulle lach van onze wervelwind gaan missen. Bedankt voor de wijze lessen.”


“Je hebt er voor gezorgd dat de sfeer zo’n stuk verbeterd is! Ik ga weer met plezier naar het werk. Wat een feest dat je er was!.”